loading   Laddar sida...

Seminarieprogram på Lounge Event 2018

Att besöka utställningen och lyssna på seminarierna är kostnadsfritt. Men du behöver registrera dig, vilket du gör genom att klicka på knappen "Besökarregistrering" här till höger. Seminarierna är i utställningshallen så allt finns på ett ställe! 


Onsdag 10 januari            12.00-12.30  Scen 1
Så blir hotellåret 2018! 
Björn Arnek från Visita inleder återigen Lounge Event med att berätta för oss hur det kommande hotellåret blir. Hur ser tillväxten ut på hotellmarknaden? Stiger snittpriserna? Vad händer med hotellens lönsamhet? Fortsätter de utländska gästerna att öka?  Björn ger ”svar” på alla dessa frågor och några till under Lounge Event.
Björn Arnek, Avdelningschef Branschekonomi Visita12.45-13.15  Scen 2
Digitala kunder 2018
Digitaliseringen har i hög grad påverkat sättet dina användare och potentiella kunder hanterar kommunikation som når dem. Den genomsnittliga tiden en användare idag kan fokusera på något är endast 8 sekunder. Under föreläsningen kommer Simon Beyer diskutera och presentera olika lösningar som gör att ditt företags kommunikation fortsatt upplevs som relevant under 2018 och framöver.   
Simon Beyer, Partner & Chief Strategy Officer, Ingager
13.30-14.00  Scen 1
Morgondagens mötestrender
Svenska Möten guidar till kommande mötestrender och hur de kommer att påverka hur vi möts i framtiden. Dessutom presenteras resultatet av den kundundersökning de låtit göra om svenskars mötesvanor.
Bibi Rydbacken, Marknadschef, Svenska Möten
13.30 – 15.15  (obs! föranmälan krävs, lokal 33 på plan 3)
Husfruns centrala roll
Att arbeta som Husfru och vara mellanchef med personalansvar har sina utmaningar. Hur coachar jag mina medarbetare för att växa, både i förhållande till teamet men även i mötet med gäster? Att ha en gemensam värdegrund för alla medarbetare, oavsett bakgrund och kultur är en annan utmaning. Hur får jag som Husfru ett team där alla kan arbeta med ett bra arbetsklimat? 
Hämta inspiration och få konkreta tips att ta med direkt ut i din verksamhet! Klicka här>> för att läsa mer.
Annika Kupila, utbildare StigFram och Jezica Lindeberg, utbildare med erfarenhet från Grythyttan och Frans Schartau.
14.15-14.45  Scen 2
Hotellsäkerhet - Medarbetaren är bästa verktyget och det ska vara lätt att göra rätt…
Vilka säkerhetsutmaningar står besöksnäringen inför och hur hanterar man extraordinära händelser, terrorhotet, och att ha öppna och välkomnande hotell med samlingsplatser dit alla med goda intentioner är välkomna? Hur jobbar vi med kunskapsutbyten och utveckling i framtiden för att vi skall fungera även en ovanlig dag på jobbet?

Christian deltog vid strategi- och stabsarbetet vid Scandic inför demonstrationerna och upploppen i Göteborg och inför EU-mötet i november 2017 -  och hade en aktiv roll i krisledningen för Scandic vid attentatet på Drottninggatan i Stockholm.
Christian Swidén, Bemakon15.00-15.30  Scen 1
Hur fungerar och reagerar människor i stress och i kris
Föreläsningen handlar om vad som händer i hjärnan vid stress och kris. Hur reagerar människor? Och vad kan man göra för att hjälpa människor? Föreläsningen förklarar på ett enkelt, praktiskt, konkret och pedagogiskt sätt hur människor fungerar och reagerar i stress och i kris.
Regina Birkehorn, krisexpert och författare, Crisos AB15.45-16.15  Scen 2
Product Development at Expedia Inc
This is a little insight into how Expedia works on developing new tools, new ways of making travel easier. An insight into what goes into making a brand great, and the work in bringing our customers back to us over and over again, and the work behind making our partners happy. It is the science behind test and learn, the Minimum Viable Product and a core ethos of our company.
Elin Mendola, Expedia Inc
16:30-17:00  Scen 1
Hotel Tylösand – Halländska för ”lyckad konferens”
Hotel Tylösands ledord för lyckade affärsmöten är kreativitet och inspiration. Det genomsyrar hela deras konferenskoncept, från lokaler till teknik, aktiviteter och avkoppling. Det är enkelt att låta de goda idéerna flöda i en unik miljö med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, fun dining, högklassiga hotellrum och möteslokaler för alla behov. Hotel Tylösand, utanför Halmstad, har under de senaste åren blivit flerfaldigt prisade för både deras konferenser och spa. Hotellet är på plats och berättar om hemligheten bakom en lyckad konferens.
Anders Nordstrand Sales B2B


 

Önskar du mer information om Lounge Event, tveka inte att kontakta oss!

Bo Magnusson
bo.magnusson@bramassor.se 

+46 (0)703 32 33 90
 

 


    Besökarregistrering
Utställarregistrering
Talarregistrering
Anmälan seminarier
Arrangör
Partner:

 
Teknikpartner:
Partnerprojekt:
Sponsorer
Mediapartner 
   Mediapartner