loading   Laddar sida...

PREMIÄR FÖR LOUNGE EVENT!

LOUNGE Event är den nya årliga mötesplatsen för hotell- och konferensbranschen där ägare, chefer och avdelningsansvariga på hotell, konferensanläggningar och fastighetsbolag från hela landet bekantar sig med de senaste produkterna och tjänsterna och tar del av aktuella trender och nya idéer genom seminarier och presentationer.

LOUNGE Event fokuserar på hotellrum, allmänna ytor, konferenslokaler, restauranger, SPA och andra specialtjänster. Teknik, design, inredning, utrustning, tjänster och distribution är inriktningen. Det som inte kommer att presenteras är mat och dryck.

Välkommen att vara med på premiären av LOUNGE!

 

 

 

Trender och utveckling på LOUNGE Event
Ett antal aktuella seminarier och workshops kommer att hållas i öppna forum i utställningen. Exempel på ämnen är internationella trender, kundupplevelser, kommunikation via sociala medier, konferensteknikutveckling, integrerade hotellsystem, designtrender, distributionskanaler, fastighetsekonomi och mycket mer.

Hotel Market Seminars samarrangeras med LOUNGE Event!
Nordens årliga evenemang med fokus på hotellets intäkter, Hotel Market Seminars flyttar till Stockholm Waterfront Congress Centre för att hållas på samma plats som LOUNGE Event. Hotel Market SEminars kommer att hållas onsdag den 11 januari med temat "med högre digitalt IQ ökar RevPar". 

Öppettider
Onsdag 11 januari, kl. 11-18
Torsdag 12 januari, kl. 9-16

Plats

Stockholm Waterfront Congress Centre

 

  

Partnerprojekt
 
Mediepartner

 

Media Corner

Arrangör