loading   Laddar sida...

PREMIÄR FÖR LOUNGE EVENT!

LOUNGE Event är den nya årliga mötesplatsen för hotell- och konferensbranschen där ägare, chefer och avdelningsansvariga på hotell, konferensanläggningar och fastighetsbolag från hela landet bekantar sig med de senaste produkterna och tjänsterna och tar del av aktuella trender och nya idéer genom seminarier och presentationer.

LOUNGE Event fokuserar på hotellrum, allmänna ytor, konferenslokaler, restauranger, SPA och andra specialtjänster. Teknik, design, inredning, utrustning, tjänster och distribution är inriktningen. Det som inte kommer att presenteras är mat och dryck.

Välkommen att vara med på premiären av LOUNGE!

 

 

 

Allt du behöver veta
Lyssna till när några av branschens mest intressanta namn siar om hotell och konferensbranschens framtid, ställ frågor om varför man ska arbeta med metasearch kanaler och få reda på hur du kan öka din försäljning genom att ljussätta din anläggning på rätt sätt.
 

Branschmingel 11 januari!
Kl. 18 välkomnar vi alla som är på mässan att ansluta till årets branschmingel. Helt kostnadsfritt och kräver ingen anmälan! Ta chansen att nätverka med kollegor under trevliga förhållanden. 

Öppettider
Onsdag 11 januari, kl. 11-18
Torsdag 12 januari, kl. 9-16

Plats

Stockholm Waterfront Congress Centre

 

  

Arrangör
 
Partnerprojekt
 
Mediepartner

 

Media Corner