loading   Laddar sida...
heroimage1 heroimage2 heroimage3

Nordens mötesplats för hotell - och konferens

Lounge Event -  den enda mötesplatsen i sitt slag för hotell- och konferensbranschen i Norden - med inriktning på inredning, tekniska lösningar, boknings– och säkerhetssystem mm. Ja, allt som behövs i form av produkter och tjänster för en fungerande verksamhet, förutom mat & dryck!

Nu arrangeras mässan för andra gången efter succén 2017 där ca 60 utställare var på plats och beslutsfattare från 250 anläggningar. LOUNGE Event fokuserar på hotellrum, allmänna ytor, konferenslokaler, restauranger och andra specialtjänster. Teknik, design, inredning, utrustning, tjänster och distribution är inriktningen. Det som inte kommer att presenteras är mat, dryck, aktiviteter och dylikt. 

Många intressanta seminarier
Att besöka utställningen och seminarierna är kostnadsfritt men du behöver registrera dig innan. Klicka på knappen Besökarregistrering till höger och anmäl dig redan idag! Anmälan till seminariet "Lönsamma investeringar..." görs i Besökarregistreringen.

Boka in 10-11 januari 2018! Årets mässa och mötesplats för dig som beslutsfattare inom hotell- & konferens!

Välkomna önskar vi på BraMässor!

 

Missa inte seminarierna!

Vi har ett väldigt intressant seminarieprogram med många kända talare. Ämnen som trender, lönsamhet, hållbarhet, digitalisering och mycket mer. Ta en titt i programmet här >>
 

Stort intresse att vara med på Lounge Event

Intresset för att vara med på Lounge Event 2018 är stort!  Utställningen är fullbokad med företag som kommer att visa  allt från design och inredning till teknik, utrustning och tjänster. Allt förutom mat och dryck!  Se vilka företag som finns på plats här >>

10-11 januari 2018

Öppettider

10 januari kl 11.00-18.00
11 januari kl 09.00-16.00

Plats
Stockholm Waterfront Congress Centre

 


    Besökarregistrering
Utställarregistrering
Talarregistrering
Anmälan seminarier

Arrangör

Partner:

 

 
Teknikpartner:
 
 
Partnerprojekt:
 Sponsorer
 

Mediapartner     Mediapartner