loading   Laddar sida...
heroimage1 heroimage2 heroimage3

Nordens mötesplats för hotell - och konferens

Lounge Event -  den enda mötesplatsen i sitt slag för hotell- och konferensbranschen i Norden - med inriktning på inredning, tekniska lösningar, boknings– och säkerhetssystem mm. Ja, allt som behövs i form av produkter och tjänster för en fungerande verksamhet, förutom mat & dryck!

Snart öppnar vi! Den 10 januari kl 11:00 slår LOUNGE Event upp portarna på Stockholm Waterfront. Lounge Event vänder sig till dig som är beslutsfattare inom hotell och konferensnäringen. Arrangemanget fokuserar på hotellrum, allmänna ytor, konferenslokaler, restauranger och andra specialtjänster. Teknik, design, inredning, utrustning, tjänster och distribution är inriktningen. Det som inte kommer att presenteras är mat, dryck, aktiviteter och dylikt. 

Missa inte vårt fantastiska seminarieprogram. Läs mer om det här>>

Boka in 10-11 januari 2018! Årets mässa och mötesplats för dig som beslutsfattare inom hotell- & konferens!

Välkommen önskar vi på BraMässor!

 

Du har väl sett vårt seminarieprogram?

Vi har ett väldigt intressant seminarieprogram med många kända talare. Ämnen som trender, lönsamhet, hållbarhet, digitalisering och mycket mer. Ta en titt i programmet här >>
 

Välkommen på branschmingel!

På onsdag kl 18:00 bjuder vi alla besökare, utställare, talare och deltagare från Hotel Market Seminars på en härlig mingelkväll. Bubblig dryck, tilltugg, musik, awards och trevliga kollegor utlovas. Misssa inte detta!

10-11 januari 2018

Öppettider

10 januari kl 11.00-18.00
11 januari kl 09.00-16.00

Plats
Stockholm Waterfront Congress Centre

 


    Besökarregistrering
Utställarregistrering
Talarregistrering
Anmälan seminarier
Arrangör
Partner:

 
Teknikpartner:
Partnerprojekt:
Sponsorer
Mediapartner 
   Mediapartner